×

Βασικές Οδηγίες

interlifeΠροτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες ώστε να οδηγηθείτε εύκολα στην έκδοση του συμβολαίου του οχήματός σας.

Στο ηλεκτρονικό σύστημα τιμολόγησης και έκδοσης συμβολαίου μέσω INTERLIFE από το γραφείο μας μπορείτε να εκδώσετε συμβόλαιο από έναν μήνα έως 12 μήνες πιο εύκολα από ποτέ.
Για να εκδώσετε συμβόλαιο πρέπει στο τελευταίο βήμα να έχετε σε ηλεκτρονικό αρχείο (pdf ή φωτογραφίες) το δίπλωμα σας και την άδεια του οχήματος σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλό είναι να βάζετε το σωστό τηλέφωνο και email (προαιρετικά).
Προαιρετικές καλύψεις μπορούν να πάρουν τα Επιβατικά Αυτοκίνητα, τα Επαγγελματικά Φορτηγά και τα Αγροτικά Φορτηγά και ΔΕΝ μπορούν να πάρουν οι μηχανές παρά μόνο την Οδική Βοήθεια και την Πυρός.
Επίσης τα οχήματα πρέπει να είναι μέχρι 15ετίας, να έχουν αξία μεγαλύτερη από 3.000€ και έχουν σύστημα συναγερμού ή immobilizer.
Για απλές καλύψεις (Αστικής Ευθύνης) μέχρι και τα πακέτα Minikasko, Teilkasko και Extensionkasko, για αξία οχήματος από 3.000€ έως 8.000€ δεν χρειάζεται πραγματογνωμοσύνη. Για αξία οχήματος από 8.001€ έως 12.000€ θα χρειαστεί να έχετε προηγούμενο συμβόλαιο στο οποίο η αξία που αναγράφεται να συμβαδίζει με την αξία που θα δηλώσετε με ακρίβεια και θα πρέπει να είναι άμεση συνέχεια του συμβολαίου σας, αλλιώς αν δεν υπάρχει έστω μια από αυτές τις συνθήκες, πραγματογνώμονας από την Interlife θα σας καλέσει στο κινητό που έχετε δηλώσει ώστε να δει δια ζώσης το όχημα σας εντός δέκα ημερών, και στο διάστημα των δέκα ημερών μέχρι να ελεγχθεί το όχημα σας δεν μπορείτε να έχετε απαιτήσεις για τις καλύψεις των πακέτων Minikasko Teilkasko και Extensionkasko. Σε περίπτωση που δεν γίνει πραγματογνωμοσύνη εντός δέκα ημερών θα βγει αυτόματα πρόσθετη πράξη που θα αφαιρεί τις καλύψεις των πακέτων Minikasko Teilkasko και Extensionkasko και θα μπορέσετε να πάρετε την επιστροφή από το γραφείο μας.
Εάν επιθυμείτε καλύψεις άνω των 12.001€ καλό είναι να βγάλετε ένα βασικό πακέτο ώστε να μην μείνει το όχημα ανασφάλιστο και να μας ενημερώσετε ώστε να πληροφορήσουμε την εταιρία και να καλέσουμε πραγματογνώμονα για λογαριασμό σας.
Για το πακέτο Volkasko που είναι οι Ίδιες Ζημιές (μικτή) θα πρέπει το όχημα σας να είναι μέχρι 12ετίας, να έχει immobilizer ή συναγερμό, η αξία του να είναι από 3.000€ και άνω και ο ιδιοκτήτης/οδηγός να είναι μεγαλύτερος των 25 ετών και μικρότερος των 65 ετών. Εάν δεν είχατε την κάλυψη Ιδίων Ζημιών σε προηγούμενο συμβόλαιο σε συνέχεια με την ίδια αξία, η εταιρία θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη, παρά το ότι μπορεί να έχετε εκδόσει συμβόλαιο. Μπορείτε να βγάλετε συμβόλαιο με Volkasko μέχρι αξίας 8.000€. Εάν χρειαστεί το όχημα σας πραγματογνωμοσύνη και δεν γίνει εντός δέκα ημερών θα βγει αυτόματα πρόσθετη πράξη που θα αφαιρεί τις καλύψεις και θα μπορέσετε να πάρετε την πιθανή επιστροφή σας από το γραφείο μας. Δεν μπορείτε να έχετε απαιτήσεις για την μικτή ασφάλεια εάν δεν γίνει πραγματογνωμοσύνη.
Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε τις εργάσιμες ώρες στο 210-5576236 να σας εξυπηρετήσουμε, αλλιώς μπορείτε με ευκολία να εκδώσετε ένα απλό πακέτο και να σας προσθέσουμε τις καλύψεις που επιθυμείτε και μπορείτε να μας καλέσετε την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα ώστε να εξυπηρετηθείτε.

Προσοχή: Θα ήταν καλό στην περίπτωση που το όχημά σας έχει παραμείνει ανασφάλιστο να επισκεφθείτε το λογαριασμό σας στο taxisnet ώστε να πληροφορηθείτε αν σας έχει βεβαιωθεί πρόστιμο λόγω ανασφαλίστου. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η έκδοση συμβολαίου σε ΚΑΜΜΙΑ ασφαλιστική εταιρία πριν αυτό εξοφληθεί