Η Intermartin με συνεχή παρουσία στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης βρίσκεται σε θέση να σας παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα υψηλού επιπέδου, από την κάλυψη του οχήματός σας, την εξασφάλιση αξιοπρεπούς νοσοκομειακής περίθαλψης για εσάς και τους οικείους σας, την κάλυψη από εξωτερικούς κινδύνους αναφορικά με την οικία (μόνιμη ή εξοχική) ή την επιχείρησή σας αλλά και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες όπως ασφάλιση κινητού τηλέφώνου, tablet ή drone.

Προπαρασκευάζει ασφαλιστικά προϊόντα και σας τα παρέχει, εξασφαλίζοντας τις ιδανικότερες τιμές και πάντα με γνώμονα αξιολόγησης το συμφέρον σας.

Σε τι διαφέρουμε

  • Συνεργαζόμαστε με συγκεκριμένες και απόλυτα φερέγγυες εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς καθώς και με έξι εταιρίες Οδικής Βοήθειας και μία εταιρία Νομικής Προστασίας.. Ο πελάτης μας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μας συμβουλευθεί για οποιοδήποτε ζήτημα και αν τον απασχολεί σχετικά με την επικείμενη ή υπάρχουσα ασφάλισή του.
  • Παρέχουμε δωρεάν αποστολή του συμβολαίου, στο τόπο που επιθυμεί εκείνος, όπως επίσης και πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
  • Η εταιρία μας είναι πλήρως Μηχανογραφημένη με ηλεκτρονική αρχειοθέτηση, online έκδοση συμβολαίων και τεχνική υποδομή τελευταίας γενιάς είτε όσον αφορά τα υλικοτεχνικά μέσα είτε τις χρησιμοποιούμενες εφαρμογές και φυσικά με το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει το διαδίκτυο.
  • Συνειδητά γνωρίζουμε ότι το πρόβλημά σας είναι η δουλειά μας και για αυτό και μετά την πώληση βρισκόμαστε δίπλα σας.