Η Intermartin πάντα κοντά σας με πρωτοποριακά και αποκλειστικά ασφαλιστικά προϊόντα

Ασφάλιση Smartphone / Tablet

Ασφαλίστε τώρα το καινούργιο Smartphone η Tablet σας για ένα χρόνο και ξεγνοιάστε από τον φόβο να σας σπάσει η οθόνη η να σας το κλέψουν!

Ασφάλιση Drone

Προϊόν που αναφέρεται στην υποχρεωτική ασφάλιση των χειριστών των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones).  Καλύπτεται η αστική ευθύνη του λήπτη της ασφάλισης για σωματικές βλάβες και/ή υλικές ζημιές που τυχόν θα προξενηθούν σε τρίτους εξ υπαιτιότητός του από τη λειτουργία και χρήση DRONE (τηλεκατευθυνόμενης συσκευής).

Ασφάλιση Ποδηλάτου

Ποδήλατο: μια αγαπημένη παιδική ασχολία. Τα τελευταία χρόνια όμως το ποδήλατο έχει εξελιχθεί σε ένα σοβαρό χόμπι για ενήλικες και μικρότερους και σε μερικές μάλιστα περιπτώσεις για κάποιους χρήστες ποδηλάτου αυτό έχει εξελιχθεί στο βασικό μεταφορικό τους μέσο.

Παρότι η ασφάλιση ποδηλάτων δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του αυτή καθ' αυτή σε συνδυασμό με την αξία ενός ποδηλάτου που μπορεί να φτάσει ή να ξεπεράσει και μερικές χιλιάδες ευρώ ευρώ αλλά και το πόσο εύκολο είναι ένα να κλαπούν, η ζήτηση για ένα τέτοιο ασφαλιστικό προϊόν είναι δεδομένη.

Τα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτων περιέχουν καλύψεις που αφορούν την αστική ευθύνη του ποδηλάτη σε περίπτωση που προκαλέσει ατύχημα, την περίπτωση ολικής κλοπής, ενώ σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνεται και η οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος. Το σημαντικό δε είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα μέσω της συνεργασίας που έχουμε με την ασφαλιστική εταιρία Interlife να σας εξασφαλίσουμε μικτή κάλυψη η οποία καλύπτει οφθαλμολογικά και οδοντιατρικά έξοδα. (Διαβάστε λεπτόμερειες εδώ